lördag 20 mars 2010

Vilodag

Idag har det varit vilodag för åkarna. Zebben har mest fördrivit tiden med att ta det lugnt på rummet. Själv har jag tagit en riktigt fin tur på "motionsspåren". Bland annat var det en stigning på 9 km där jag tog över 500 höjdmeter. Låter kanske jobbigt men var riktigt fin åkning, och när det dessutom var klarblå himmel och soligt så kunde man inte annat än att njuta upp för stigningen. Det är livskvalitet.

På eftermiddagen åkte jag och Mattias in till Whistler och shoppade lite. För min del blev det bland annat ett par nya skor och lite gott i gott :)

På kvällen firade vi också med lite tårta. Det var Petter i det alpina gänget som i morse fick reda på att han blivit pappa för andra gången. Så ett stort grattis till honom!

Imorgon blir det tävlingsförberedelser inför sprinten. Kan bli det bästa loppet men också det sämsta. För som vi vet så är sprint alltid sprint, framförallt på dessa banorna.

4 kommentarer:

  1. För alla som eventuellt inte vet så sänds finalerna direkt på svt24 idag 20.00. Då får vi heja fram våra grabbar!! Lyckat till!!

    //Gunilla

    SvaraRadera
  2. Stort stort grattis ! Oj va jag skrek, haha ! Riktigt bra kört grabbar :D Brons!!

    Puss & kram Moa

    SvaraRadera
  3. Oj oj vilken pärs ni utsätter oss för grabbar.
    Vi har skålat och tjoat oss hesa.
    GRATTIS SEBASTIAN till bronset!!
    Kramar till er bägge.

    Gunvor o Karl-Erik.

    SvaraRadera
  4. Grattis vilken pärs det var för oss hemma i soffan, vi stod upp och skrek. Visst har vi haft koll på Sebastian sedan några år men detta var otippat. Det är så kul att Sebastian tog Brons och är B1 dessutom. Vi i Göteborg har följt alla loppen. Snyggt jobb i guidningen, det krävs ett o annat. Team arbetet satt! Grattis till Bronset/Pernheim

    SvaraRadera