måndag 15 mars 2010

Dagen innan

Nu sätter det snart igång. Imorgon träder jag och Zebben in i spelen och gör premiär. Det är 20 km skate som står på programmet. Det kommer att bli mycket intressanta tävlingar där vi har förberett in i minsta detalj. Men det är ett långt lopp för en 15 åring så det kommer att bli tufft men tidigare resultat från i vinter visar att han klarar av det och på ett mycket bra sätt också. Så jag är aldels säker på att han kommer att göra ett mycket bra lopp imorgon. Det viktigaste imorgon är att han gör sitt egna lopp efter sina förutsättningar.

Idag har vi inte hittat på så mycket. På förmiddagen var vi upp på spåren och körde lite uppvakning av kroppen på tävlingsbanan. Banan börjar sitta i bakhuvudet nu på oss båda och alla utförbakar glider och trampar vi fint igenom vid det här laget. Eftermiddagen har varit lugn och laddning av batterierna.

Nu blir det säng dags för imon kommer det att bli åka av kan jag lova. Glöm inte där hemma att följa tävlingarna i sammandragen i alla fall.

Nu kör vi!

7 kommentarer:

  1. Ta i för en gångs skull / Hälsar Peter !

    SvaraRadera
  2. Önskar er ett STORT lycka till och hoppas att ni kan hålla nerverna på insidan av kroppen. Antar att ni inte pratat så mycket om tv- bevakning mm. Kör som i Hammerdal , det är ju också utrikes.
    Patrik

    SvaraRadera
  3. Härligt att höra att ni är så laddade. Kör som i Oberried, där gick det ju jättebra! Ett stort Lycka Till från oss! Kör ditt race Zebben!! =D Vi tittar ikväll. //Gunilla, Claes o Elise

    SvaraRadera
  4. Vi håller med föregående kör ert eget lopp.
    Ett stort LYCKA TILL vi håller tummarna.
    Gunvor o Karl-Erik.

    SvaraRadera
  5. Thomas Karlsson15 mars 2010 kl. 15:03

    Vi önskar ett stort Lycka Till!!!! Jag håller tummarna för att ni slipper strul och att ni kan ta ut er så pass att zebben är nöjd efteråt :)

    Kanske kan Gunilla eller någon annan läsare som har koll svara på frågan: När och var sänds loppet? :)

    Hälsningar från Thomas, Kristin, Sissi och Trissa!

    SvaraRadera
  6. Eurosport sänder skapligt faktiskt och jag tror att dom sänder dagens lopp direkt. Men annars finns ju alltid Paralympics egen tv-sändning. Ni kan hämta den från förbundets hemsida: http://www.handikappidrott.se/t2pa.aspx?p=1429679

    //Gunilla

    SvaraRadera
  7. Glömde skriva när... Jag tror själva tävlingen startar 18.15 svensk tid.

    //Gunilla

    SvaraRadera