lördag 13 mars 2010

Invigning

Oj vilken hektisk dag det har varit. Till skillnad från gårdagen då. Då var det vilodag på schemat så den mesta av tiden bedrevs framför datorn och TV-spelet som finns i samlingsrummet. Det hittades inte på speciellt mycket.

Idag har det som sagt varit desto mer på programmet. På förmiddagen var vi upp till skidstadion för lite träning. Jag och Zebben körde på tävlings 5:an, och man får säga att den börjar sätta sig nu. När det dessutom var 2-3 dm nysnö som låg i spåret så gick det inte så fort och nerförsbackarna var absolut inga problem. Det kommer att blir grymmt häftiga tävlingar.

Efter träning, resa tillbaka till byn och mat och dusch så bar det av till invigningen nere i Vancouver. Efter en lång bussfärd ner fick vi gå in i BC Place i gångarna bakom den stora scenen. Där möttes hela truppen upp tillsammans med övriga länder och trupper. Efter ytterliggare väntan fick vi göra vandringen in i arenan bakom våran fanbärare. Det var grymt mäktigt får jag säga. Jag hade rejäla rysningar när jag gick in och såg allt folk som jublade och hejade. Riktigt häftig uppleverlse som lär dröja innan man glömmer.

Efter ingången blev det åter den långa bussresan tillbaka till byn och en väldigt sen middag. Imon väntar det nya äventyr upp i Whistler då tävlingarna startar. Glöm inte där hemma i Sverige att kolla på alla live sändingingar och sammandrag från tävlingarna.

Hälsningar från over there!

3 kommentarer:

  1. Kul att höra att ni har formen.
    Såg invigningen på ParalympicsTV , 50.000 pers på läktarna och ni på plan , det förstårt jag känns.
    Anette och Felix har nu åkt från London för att möta upp, de är så på. Hur blir det med skidskytte ? Hur gör ni på 20 km ? Hälsningar från C hemmastyrkan.

    SvaraRadera
  2. Det var väldigt mäktigt att se er på invigningen! Mamma visste knappt vart hon skulle ta vägen, så glad var hon ;)
    Hjälpte morfar med att kunna kommentera bloggen igår, så nu kan han :)
    Lycka till idag och hälsa Zebben!

    SvaraRadera