torsdag 11 mars 2010

Uppdatering hitills

Nu befinner vi oss på plats i Paralympic byn. Det är en riktigt grym plats att bo i får man säga. Det serveras rikligt med mat från alla världens hörn och man bor som i en liten instängd stad där verkligen allt finns, nästan. Hur som helst trivs man väldigt bra här och dagarna rullar snabbt på.

Men innan vi kom till Paralympic byn gjorde vi en jätte resa. Jag och Zebben började tidigt 1 mars med att flyga från Östersund till Arlanda. Där mötte vi upp nästa hela truppen. Efter en kort flygning till Amsterdam startade den långa flygningen till Vancouver. Men som tur va så gick det ganska snabbt. Jag fördrev tiden med att titta på ett antal filmer. Sedan avslutades resan med buss och 2 timmar båt till Vancouver Island och Mt. Washington. I Mt. Washington har längdtruppen legat för att ladda upp det sista inför spelen och fixa de sista deltaljerna i toppformen. Bland annat kördes det ett träningsrace där alla körde mycket bra. Annars tränades det två pass nästan varje dag men mycket låg intensitet. Jag hann också själv med ett par turer och bland annat en mycket fin tur offpist på skare under klar blå himmel och sol. Då drog man på sig lite färg i ansiktet.

Efter närmare en vecka åkte vi upp till där vi befinner oss nu, Paralympic byn, strax utanför Whistler. Här har vi tränat varje dag sedan vi kom på tävlingsbanorna. Det är i stort sett samma som de hade under OS, vilket innebär mycket tuffa backar både upp och ner. Men det är riktigt roliga banor och det kommer att bli riktigt kul att se hur det kan gå.

Imorgon har längdtruppen vilodag och några funderade på att åka upp till Whistler by och kolla in. Kanske skall man hänga med dit och kika i lite affärer och känna draget. Nu blir det snart dags att äta igen, tiden gå fort.

Ha det bra alla!

3 kommentarer:

  1. Kör hårt boys! blir kul att följa er här

    SvaraRadera
  2. Thomas Karlsson11 mars 2010 kl. 11:05

    Håller med ekstam! Kör hårt, vi håller på er!!

    Jag måste berätta att pappa ringde up mig i måndags kväll och va riktigt uppjagad (på ett positivt sätt) i rösten. - Har du sett sporten, frågade han? Nej, svarade jag. - Albin och Zebastian var med i ett ganska långt inslag. Det var jätte kul att se, Det måste du kolla!

    Så för alla er som ännu inte sett inslaget, här kommer en länk där vi kan se våra kändisar :)

    http://svtplay.se/v/1919527/zebastian_pa_vag_till_paralympics

    /tompen!

    SvaraRadera
  3. Mycket mat, känns som det passar dig! ;)
    Nu börjar vi ju vänja oss vid att ni är värsta kändisarna och med överallt. Kommer kunna sätta ihop ett helt reportage av allt vi laddat ned ;)

    Kämpa på, hälsa Zebben och resten av fam Modin!

    /din syster

    SvaraRadera